Un bărbat este cercetat după ce a spart panoul de protecţie de la o farmacie din municipiul Tulcea, el fiind supărat că nu a fost servit de farmacistă. O bucată din panoul respectiv a lovit-o pe femeie, în zona gâtului. Bărbatul a fost prins de jandarmi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Jandarmeria Tulcea, jandarmii au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină în cartierul Neptun din municipul Tulcea, unde o farmacistă a reclamat că un bărbat provoacă scandal şi trage de uşile magazinelor din apropiere.
 
"Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat apelanta, care a declarat faptul că, în timp ce îşi desfăşura serviciul în cadrul farmaciei, a intrat un bărbat, care, pe fondul consumului de alcool, a început să îi adreseze injurii şi ameninţări, iar apoi într-un exces de furie, a lovit panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 care s-a spart, o bucată din acesta lovind-o pe femeie în zona gâtului”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că bărbatul a ieşit în fugă din incinta farmaciei, însă a continuat cu injuriile şi ameninţările la adresa persoanelor care aşteptau să intre în unitate.
 
"În urma verificărilor efectuate cu ajutorul camerelor de supraveghere, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză pe strada Eternităţii. Acesta a declarat faptul că a dorit să îşi cumpere un produs de la farmacie, însă nu a vrut să îşi aştepte rândul ca ceilalţi clienţi şi din această cauză, farmacista nu a dorit să-l servească, motiv pentru care a devenit agresiv şi a spart panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2”, a mai transmis Jandarmeria Tulcea. 
 
Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru distrugere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.