Un bărbat de 60 de ani a murit, vineri, în judeţul Tulcea, după ce şi-a prins picioarele într-o combină agricolă, pentru scoaterea sa fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Victima se afla în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri, pentru descarcerarea unui bărbat de 60 de ani care avea picioarele prinse într-o combină agricolă, evenimentul petrecându-se în localitatea Ceamurlia de Sus.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Staţia de pompieri Babadag, dar şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean.

Echipele de intervenţie au reuşit să scoată persoana respectivă, dar aceasta se afla în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a putut fi salvat.

Conform primelor informaţii, accidentul s-a petrecut în timp ce bărbatul încerca să desfunde utilajul agricol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.