Un bărbat în vârstă de 45 de ani este suspectat că a incendiat casa de vacanţă din localitatea tulceană Crişan, care a fost distrusă de foc, în urma unor conflicte mai vechi cu proprietarul, pentru care lucra. Imobilul i-ar aparţine fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din localitatea Crişan. 
 
“În baza sesizării, poliţiştii Postului de Poliţie Crişan s-au deplasat la locaţia indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Constanţa. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfăşurării de activităţi administrative de către acesta”, a transmis IPJ Tulcea.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere. 
 
Potrivit unor surse locale, casa de vacanţă i-ar aparţine fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea. 
 
Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanţă din localitatea Crişan.
 
“Către locul intervenţiei s-au deplasat 7 subofiţeri, cu două ambarcaţiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crişan. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul clădirii. Pompierii militari au procedat la localizarea şi la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare”, a transmis ISU Tulcea.
 
Flăcările s-au extins cu repeziciunea deoarece casa era acoperită cu stuf, îngreunând intervenţia pompierilor. Focul a fost stins după patru ore, iar în urma incendiului au ars şapte camere din clădire, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.
 
“Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat ISU Tulcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.