Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, miercuri după-amiază, în judeţul Tulcea, în eveniment fiind implicate două autoturisme. Accidentul s-a produs după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri după-amiază, la un accident rutier petrecut pe DJ 222, între localităţile Tulcea şi Agighiol, în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean. Victimele erau încarcerate, fiind nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi scoase din autoturisme, iar intervenţia acestora a durat aproximativ o oră.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, un bărbat în vârstă de 41 de ani conducea un autoturism Audi pe DJ 222, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani. În urma impactului, au fost răniţi cei doi şoferi şi un pasager din maşina care circula regulamentar.

Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Tulcea pentru îngrijiri medicale. La scurt timp, bărbatul în vârstă de 41 de ani a murit din cauza rănilor suferite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.