Un bărbat din judeţul Tulcea a fost arestat preventiv după ce a furat trei ambarcaţiuni şi cinci motoare de barcă de pe braţul Sfântu Gheorghe. Prejudiciul a fost recuperat, cu excepţia unei ambarcaţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Constanţa - Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea au identificat un bărbat de 34 de ani din localitatea Sarichioi, suspectat de comiterea mai multor furturi. 
 
El este bănuit că, în perioada ianuarie - septembrie 2022, a furat trei ambarcatiuni şi cinci motoare montate pe ambarcaţiuni, toate aflate pe braţul Sfântu Gheorghe al fluviului Dunărea, în diferite locuri. Prejudiciul se ridică la 53.000 de lei. Poliţiştii au recuperat toate cele cinci motoare, precum şi două ambarcaţiuni.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru furt calificat în scop de folosinţă şi furt, fiind prezentat apoi Judecătoriei Tulcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.