Un adolescent în vârstă de 17 ani, fără permis şi băut, s-a urcat la volanul autoturismului tatălui său în noaptea de vineri spre sâmbătă şi a provocat un accident rutier în judeţul Tulcea în urma căruia o persoană a murit, iar două au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi de producerea unui accident rutier pe DN22A, între localităţile Cataloi şi Nalbant. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că un adolescent în vârstă de 17 ani din comuna Nalbant conducea un autoturism, iar la un moment dat, pe fondul efectuării manevrei de depăşire şi a lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit în afara carosabilului, oprindu-se într-un copac.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a acorda primul ajutor victimelor. Astfel, şoferul de 17 ani a fost extras conştient din autoturism, iar o altă persoană, de 16 ani, era inconştienţă, având amputat un picior. O persoană de 20 de ani a fost găsită în afara autoturismului şi era decedată.

Poliţiştii au stabilit că şoferul de 17 ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au mai precizat că autoturismul respectiv este proprietatea tatălui adolescentului de 17 ani, iar acesta ar fi sustras cheile maşinii şi a plecat să se plimbe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.