Trei persoane dintre cele 13 implicate în accidentul naval din judeţul Tulcea au fost transportate la spitale din Tulcea şi Constanţa, două dintre victime fiind minori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful ISU Tulcea, Dan Petrov, a declarat că două dintre persoanele rănite sunt duse la Spitalul Judeţean Tulcea, iar una la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu elicopterul SMURD. 

Două dintre victime sunt minori, toate cele trei persoane suferind multiple traumatisme. 

Din cele două ambarcaţiuni implicate în accidentul naval una era de capacitate mare şi una mai mică, ambele având persoane la bord.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii tulceni au fost sesizaţi prin apel  la 112, despre faptul că în urma unui eveniment naval, mai multe persoane (turişti) ar fi căzut în apele Dunării, în zona localităţii Murighiol.

“Din primele verificări a rezultat că două ambarcaţiuni, în timp ce se deplasau pe Dunărea Nouă, s-ar fi ciocnit. În urma evenimentului naval, trei persoane au fost preluate de Serviciul Judeţean Ambulanţă Tulcea, pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

La bordul celor două ambarcaţiuni se aflau 13 persoane. La locul evenimentului a fost prezent şi elicopterul SMURD de la Constanţa, echipajul medical al acestuia participând la evaluarea victimelor.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.