Trei persoane din judeţul Tulcea au fost arestate preventiv pentru pronexetism, faptele fiind comise între 2013-2020 în Belgia, Germania, Spania şi Elveţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Tulcea, în 2 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au pus în aplicare patru mandate de aducere, emise pe numele unei femei şi a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 58 de ani, toţi din oraşul Măcin, judeţul Tulcea. 
 
“Acţiunea a vizat probarea activităţii infracţionale a membrilor unui grup infracţional organizat specializat în proxenetism, fapte comise în Belgia, Germania, Spania şi Elveţia, în perioada 2013-2020. Cele patru persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, pentru audieri. Trei dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi proxenetism”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea. 
 
Cele trei persoane au fost prezentate Tribunalului Tulcea care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. 
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.