Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi într-un canal de lângă Gura Portiţei, iar anchetatorii au stabilit că bărbatul s-a înecat, iar femeia avea o tăietură în zona gâtului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că autorităţile au fost sesizate duminică, cu privire la faptul că pe canalul Leahova,  la o distanţă de aproximativ 500 de metri de Gura Portiţei, a fost găsit cadavrul unui bărbat, care nu avea urme vizibile de violenţă. 
În urma cercetărilor anchetatorii au stabilit că bărbatul respectiv şi soţia sa se cazaseră sâmbătă, în Satul de Vacanţă de la Gura Portiţei. 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
“Din concluziile preliminare desprinse din raportul de autopsie medico legală întocmit de SML Tulcea, rezultă faptul că decesul a fost cauzat de asfixie mecanică prin înec, fără a prezenta leziuni în legătură cu decesul”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea. 
Deoarece anchetatorii nu au găsit-o pe soţie, au început căutările acesteia. 
“Întrucât în urma celor constatate nu a fost identificată soţia persoanei decedate, au fost desfăşurate activităţi cu forţe mărite, cu sprijinul ISU, a lucrătorilor Serviciului de Investigaţii Criminale, a primăriei şi a comunităţii locale, ocazie cu care în data de 28 august, în jurul orei 11:30, pe malul canalului de legătură LeahovaA la o distanţă de aproximativ doi kilometri de Gura Portiţei, în stufăriş, a fost identificat cadavrul acesteia”, a mai precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea. 
De asemenea, anchetatorii au stabilit că femeia avea o plagă tăiată la nivelul gâtului.
Procurorii tulceni continuă cercetările pentru a stabili cum şi-au pierdut viaţa cei doi soţi. 
Una dintre variantele anchetatorilor este că bărbatul şi-a ucis soţia, iar apoi s-a sinucis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.