Şoferul care a provocat accidentul mortal din judeţul Tulcea fost prins de poliţişti în localitatea Luncaviţa. Bărbatul, care deţine permis de conducere, avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O femeie de 79 de ani şi un copil în vârstă de trei ani au murit duminică seara într-un accident rutier petrecut în judeţul Tulcea, după ce o maşină a ieşit de pe şosea şi a intrat într-o curte, victimele aflându-se în acea gospodărie. De asemenea, alte patru persoane au fost rănite.
 
Şoferul, un bărbat de 39 de ani din Luncaviţa, a fugit de la faţa locului.
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, un bărbat din Luncaviţa conducea duminică seara un autoturism pe E87, iar la ieşirea din localitatea Văcăreni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a oprit în curtea unei locuinţe. 
 
În urma accidentului, un copil de trei ani şi o femeie de 79 de ani, aflaţi în curte, au murit. De asemenea, alte două persoane care erau în curte şi alte două care se aflau în maşină au fost grav rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.