Un scandal între două familii a avut loc joi seara pe o stradă din Babadag, poliţiştii intervenind şi reuşind să aplaneze conflictul. Opt persoane au fost duse la audierei şi zona respectivă va fi monitorizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, în seara de 23 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul ca pe strada Republicii din Babadag are loc un conflict între mai multe persoane.
 
“Din primele verificări, s-a stabilit faptul ca între membrii a două familii din localitate, a izbucnit un conflict spontan, aceştia agresandu-se reciproc, fizic şi verbal. Toţi cei implicaţi in conflict au fost identificaţi, la sediul poliţiei fiind conduse opt persoane pentru audieri”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea. 
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
De asemenea, zona va fi monitorizata in continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, a precizat IPJ Tulcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.