Scafandrii au găsit trupul bărbatului dispărut, luni, după ce o ambarcaţiune s-a răsturnat pe Canalul Sulina, zece persoane reuşind să se salveze. Victima este un bărbat de 62 de ani din Tulcea, care era conducătorul ambarcaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, în urma operaţiunilor de căutare desfăşurate de către echipa mixtă de scafandri de la ISU Tulcea şi Garda de Coastă s-a reuşit recuperarea persoanei din ambarcaţiunea răsturnată. 
 
IPJ Tulcea a anunţat că, luni, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea au fost sesizaţi despre faptul că, în urma unui eveniment naval, mai multe persoane ar fi căzut în apele fluviului Dunărea.
 
"Din primele verificări, a rezultat că 11 barbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 66 de ani, din judeţele Ilfov, Giurgiu şi Tulcea, se deplasau cu o ambarcatiune pe braţul Tulcea, în dreptul milei marine 34+500, aceasta s-ar fi răsturnat, iar persoanele ar fi căzut în apă. Zece dintre persoane s-au salvat, una singură, un bărbat de 62 de ani, din Tulcea, fiind dispărut în apele fluviului”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
Bărbatul dispărut în apă era conducătorul ambarcaţiunii respective.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.