Şase persoane care au căzut în Dunăre de pe o barcă de agrement au fost salvate de poliţiştii de frontieră tulceni. La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă care a evaluat starea de sănătate a celor şase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, duminică seară, echipajul Poliţiei de Frontieră de pe o navă MAI ce aparţine Grupului de Nave Sulina, aflat în  misiune de patrulare, a observat la intrarea pe canalul Sulina o ambarcaţiune de agrement cu şase persoane care s-a răsturnat în zona farului vechi. 
“Poliţiştii de frontieră au intervenit imediat pentru salvarea persoanelor, acestea fiind recuperate din apă şi aduse la bordul navei Gărzii de Coastă. Totodată, barca de agrement răsturnată a fost remorcată în portul Sulina”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.
Sursa citată menţionează că la locul acostării, în Portul Sulina, a fost chemată o ambulanţă pentru ca persoanele salvate, cinci bărbaţi şi o femeie, să primească îngrijiri medicale. 
Evenimentul naval este anchetat de către  poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Sulina şi ANR Sulina, pentru a se determina cauzele şi împrejurările în care s-a produs.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.