Şapte bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Tulcea după ce au agresat două persoane, iar într-unul din cazuri au spart şi geamurile unei maşini. Una dintre victime a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi, în 17 septembrie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Tulcea, a fost agresat în timp ce se afla în autoturosmul personal în zona Piaţa Veche. Astfel, mai mulţi bărbaţi i-au spart ambele geamuri ale portierelor din faţă, lovindu-l pe bărbatul de 50 de ani cu un obiect contondent în zona capului. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Patru zile mai târziu, poliţiştii tulceni au fost sesizaţi că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Tulcea, în timp ce se afla în zona lacului Ciuperca din municipiu, a fost lovit de mai multe persoane, care ulterior au fugit de la locul incidentului.
 
În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală şi au reuşit identificarea celor şapte persoane bănuite de comiterea faptelor. Cei şapte suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi, vineri, la Judecătoria Tulcea cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.