Pompierii tulceni au intervenit, vineri seară, pentru a scoate dintr-o fântână adâncă de 30 de metri o persoană decedată, în vârstă de aproximativ 60 de ani, urmând ca poliţiştii să cerceteze împrejurările în care aceasta şi-a pierdut viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, în satul Carjelari, comuna Dorobanţu, pentru scoaterea dintr-o fântână a unei persoane decedate.

La faţa locului, s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială SMURD, în total la locul intervenţiei aflându-se 12 subofiţeri.

Unul dintre pompieri, plutonierul major Daniel Ene, a coborât în fântână, prinzând corpul victimei cu mai multe corzi, acesta fiind ulterior tras la suprafaţă de către colegii săi.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care persoana respectivă a ajuns în fântână şi şi-a pierdut viaţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.