Cel de-al doilea copil luat de o viitură puternică marţi seară, alături de sora sa şi de cei doi bunici, a fost găsit decedat, iar în continuare este dat dispărut bunicul acestuia. Bunica şi sora copilului şi-au pierdut viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, echipele de intervenţie au reuşit să găsească în noaptea de marţi spre miercuri trupul băiatului de patru ani, care fusese luat de apele unui pârâu împreună cu alte trei persoane - sora lui, în vârstă de 7 ani, bunica, de 58 de ani şi bunicul copiilor, în vârstă de 68 de ani. În continuare, bărbatul este dispărut. Căutările au fost oprite în jurul orei 03.30, urmând să fie reluate miercuri dimineaţă.

Cei doi copii şi bunicii lor au fost luaţi miercuri seară de apele unui pârâu din localitatea Măgurele din comuna Topolog. Echipele de intervenţie au reuşit să o găsească pe fetiţa de şapte ani şi  pe bunica ei, ambele în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, dar femeia şi copilul nu au putut fi salvaţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reprezentanţii ISU spun că totul s-a întâmplat după ce cele patru persoane, aflate într-o căruţă, au încercat să traverseze un pârâu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.