Poliţiştii tulceni fac cercetări după ce patru copii cu vârste între 11 şi 13 ani au agresat un bărbat din Mahmudia, imaginile filmate fiind postate pe o reţea de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu după apariţia, joi, pe o reţea de socializare, a unor imagini în care se observă cum mai mulţi minori au agresat un bărbat, în localitatea Mahmudia.
 
"Poliţiştii tulceni s-au sesizat din oficiu, deschizând un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, care urmează a fi înaintat cu propunere corespunzătoare către unitatea de Parchet competentă”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată menţionează că poliţiştii au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 34 de ani din Mahmudia, dar şi a agresorilor, patru copii cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.