Patru persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite vineri seară, într-un accident rutier în judeţul Tulcea, în care au fost implicate trei autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Tulcea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri seara, la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Turcoaia pe DN 22D în urma căruia două persoane erau încarcerate. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD.  
 
Din primele informaţii în accident erau implicate trei autovehicule şi patru persoane au fost rănite. 
 
“Pompierii militari au descarcerat şi extras o persoană dintr-un autoturism, un bărbat de 64 de ani, iar a doua persoană anunţată iniţial a reuşit să se autoevacueze până la sosirea echipajelor de intervenţie. Trei persoane, o femeie şi doi minori - 15 ani respectiv 1 an şi 6 luni - au fost preluate cu două ambulanţe ale SAJ Tulcea, iar o persoană preluată de echipajul SMURD care au fost transportate pentru investigaţii şi îngrijiri medicale la o unitate spitalicească”, au precizat pompierii. 
 
Ei au acţionat şi pentru a elimina pericolul unui incendiu, prin decuplarea bornelor autoturismelor şi îndepărtarea lichidelor scurse pe partea carosabilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.