Patru persoane, printre care şi doi copii, au fost luate marţi seara de apele unui pârâu, în judeţul Tulcea, iar două dintre ele, o femeie şi un copil au murit, celelalte două fiind căutate de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului petnru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi seara după ce patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost luate de apele unui pârâu în localitatea Măgurele din comuna Topolog.

La faţa locului au fost trimise: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un SMURD şi opt subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag, un autocamion de intervenţie şi o barcă pneumatică, o autospecială de muncă operativă şi şapte subofiţeri.

Echipele de intervenţie au găsit un copil şi o femeie, ambele persoane în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, dar femeia şi copilul nu au putut fi salvaţi.

Pompierii continuă căutările pentru găsirea celorlalte două persoane.

Reprezentanţii ISU spun că totul s-a întâmplat după ce cele patru persoane, aflate într-o căruţă, au încercat să traverseze pârâu, care avea debitul mărit. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.