Patru persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în judeţul Tulcea, într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Tulcea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă, la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Murighiol, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere. 
 
“Ajunşi la locul evenimentului, salvatorii tulceni au evacuat dintr-un autoturism două persoane, un bărbat şi o femeie pe care i-a predat echipajelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea. 
 
Ocupanţii celui de-al doilea autoturism s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie”, au precizat pompierii.
 
Toate cele patru victime, trei bărbaţi şi o femeie urmează să fie transportate la spital pentru investigaţii de specialitate. 
 
De asemenea, traficul între localitatea Mahmudia şi Murighiol este întrerupt până la finalizarea cercetărilor de către cadrul Inspectoratului de Poliţie Tulcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.