O persoană este dată dispărută, iar alte două au fost rănite în urma unui accident naval în care a fost implicată o ambarcaţiune, în Delta Dunării. Deocamdată, împrejurările în care s-a produs acest eveniment nu sunt cunoscute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, joi seară, Pichetul de pompieri nave operative Crişan a fost solicitat să intervină la un accident naval în care a fost implicată o ambarcaţiune. Incidentul s-a produs la mila 8, în apropierea localităţii Crişan. 

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 43 de ani erau răniţi. Victimele erau conştiente, fiind preluate de nava Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi duse la Spitalul Judeţean Tulcea.

O a treia persoană, o femeie de 36 de ani, este dată dispărută, iar la ora transmiterii acestei ştiri, pompierii împreună cu poliţiştii de frontieră o caută. Cele trei persoane sunt din localitatea tulceană Letea.

Deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările producerii accidentului, dar poliţiştii şi pompierii ncearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.