O femeie în vârstă de 33 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Tulcea, miercuri seară, după ce a fost împuşcată de concubinul ei, cu o armă de vânătoare. După comiterea faptei, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, s-a sinucis cu aceeaşi armă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, oamenii legii au fost sesizaţi de faptul că, miercuri seară, în localitatea Mahmudia, un bărbat a murit şi o femeie se află în stare gravă.

După primele cercetări, anchetatorii au stabilit că un bărbat în vârstă de 41 de ani s-a certat cu concubina lui, de 33 de ani, a pus mâna pe arma de vânătoare şi a împuşcat-o. Apoi, bărbatul şi-a pus capăt zilelor folosind aceeaşi armă.

Cadrele medicale ajunse la faţa locului au constatat că femeia era în viaţă, ea fiind grav rănită. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean Tulcea pentru îngrijiri de specialitate.

Procurorii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.