O femeie de 39 de ani din Tulcea care nu a respectat izolarea la domiciliu şi a fost găsită plimbându-se pe stradă va fi plasată în carantină pentru 14 zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Prefecturii Tulcea, duminică, o patrulă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea a surprins în oraş o femeie, în vârstă de 39 de ani, care nu respecta termenii autoizolării. 
“În conformitate cu cele prevăzute în art.7 din Ordonanţa Militară nr.2/2020, persoana respectivă a fost condusă spre un centru de carantinare, unde va fi supusă carantinei pentru 14 zile. Facem apel către toate persoanele aflate în izolare să respecte condiţiile impuse, nerespectarea măsurilor de primă urgenţă prevăzute în Ordonanţă atrăgând răspunderea civilă, contravenţională sau penală în conformitate cu prevederile articolului 29 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.1/1999”, se arată în comunicatul Prefecturii Tulcea. 
 
Ordonanţa Militară numărul 2 prevede care persoanele care nu respectă izolarea la domiliciu să fie introduse în carantină pentru 14 zile, iar cele care părăsesc locul unde au fost plasate în carantină să intre din nou într-o carantină de două săptămâni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.