Un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţa, în judeţul Tulcea, la o hală pentru depozitarea materialelor, aparţinând societăţii Carniprod, fără a se înregistra victime, o singură persoană aflată în interior reuşind să iasă în siguranţă când a observat flăcările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă dimineaţa la un incendiu izbucnit la o hală pentru depozitarea materialelor aparţinând societăţii Carniprod, la faţa locului deplasându-se trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

O persoană aflată în interior în momentul izbucnirii focului a reuşit să iasă afară în condiţii de siguranţă, neînregistrându-se victime.

Hala respectivă are o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, în interior fiind depozite diverse materiale, printre care mase plastice şi lemn.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.