Un incendiu a izbucnit, marţi, la o casă de schimb valutar din municipiul Tulcea, aflată la parterul unui bloc, pompierii reuşind să stingă focul înainte ca acesta să se extindă la locuinţele sau firmele învecinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi, la un incendiu izbucnit la o casă de schimb valutar din municipiul Tulcea, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale. 

“Ajunşi la faţa locului, incendiul se manifesta la etajul superior al unităţii valutare cu degajare mare de fum. S-a intervenit cu operativitate iar în scurt timp incendiul a fost localizat şi lichidat folosindu-se şi dispozitive speciale pentru degajarea fumului. Intervenţia fost una dificilă şi cu grad ridicat de risc deoarece, unitatea comercială îşi are sediul la parterul unui bloc de locuinţe. Din fericire incendiul nu a produs şi alte pagube locuinţelor ori societăţilor comerciale învecinate”, a transmis ISU Tulcea.
Pompierii urmează să afle care a fost cauza producerii incendiului.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.