Un puternic incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la o gospodărie din judeţul Tulcea, iar flăcările se puteau extinde la trei locuinţe din apropiere. Pompierii au reuşit să împiedice propagarea incendiului, dar focul a distrus două autoturisme, o remorcă şi a afectat o suprafaţă de şase mii de metri pătraţi de vegetaţie uscată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie din localitatea Dunavăţul de jos, comuna Murighiol. 
 
FOTO: ISU Tulcea
FOTO: ISU Tulcea
 
Către locul indicat a fost trimis un echipaj complet cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi a fost alertat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Murighiol pentru a interveni în timp operativ şi pentru limitarea propagării incendiului, fiind semnalat faptul că acesta se extindea cu repeziciune către 3 locuinţe din vecinătate. 
 
SVSU Murighiol şi localnicii au reuşit localizarea incendiului, limitând astfel propagarea flăcărilor la vecinătăţi, iar la scurt timp au ajuns şi pompierii ISU Tulcea care au lichidat incendiu, au precizat reprezentanţii ISU Tulcea. 
 
În urma incendiului au ars două autoturisme, o remorcă, un metru cub de lemne şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi. 
 
Pompierii au precizat că, probabil, cauza incendiului a fost “focul deschis în spaţii deschise”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.