Două bătrâne au fost salvate de pompieri, miercuri după-amiază, în urma unui incendiu produse într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Tulcea, acestea refuzând transportul la spital. Focul a fost cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri după-amiază la un incendiu produs într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Tulcea, la faţa locului deplasându-se două autospeciale, dar şi echipaje de ambulanţă, jandarmi şi Poliţie.

Echipele de intervenţie au reuşit să scoată din apartamentul respectiv o bătrână de 84 de ani, dar şi două butelii.

De asemenea, pompierii au evacuat şi o bătrână de 79 de ani, aflată într-un apartament învecinat, care se intoxicase cu fum.

Ei au verificat şi alte locuinţe din blocul respectiv pentru a se asigura că nu mai sunt persoane în pericol.

În cele din urmă focul a fost stins, dar apartamentul respectiv a fost grav afectat.

Pompierii spun că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Cele două bătrâne au refuzat transportul la spital, ele primind îngrijiri medicale din partea cadrelor medicale prezente la faţa locului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.