Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri, ei fiind suspectaţi că ar fi alimentat piaţa din municipiul Tulcea cu droguri de risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Tulcea, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurorii DIICOT Tulcea, au documentat, în 3 martie, activitatea infracţională a doi bărbaţi, de 32 şi 33 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de risc.
 
"Astfel, bărbatul de 32 de ani a fost depistat în trafic, în judeţul Tulcea, în timp ce ar fi condus sub influenţa substanţelor interzise. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit în autoturism peste 20 de seminţe de cannabis, un fragment vegetal de cannabis şi un plic conţinând substanţă sub formă de pulbere albă”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea. 
 
Ulterior, în urma unei percheziţii domiciliare făcute în judeţul Dâmboviţa, de la domiciliul bărbatului de 33 de ani poliţiştii au ridicat peste 500 de grame de cannabis.
 
Anchetatorii au stabilit că persoanele în cauză ar fi colaborat şi ar fi alimentat piaţa drogurilor din municipiul Tulcea cu droguri de risc.
 
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentaţi Tribunalului Tulcea care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.