Cinci persoane sunt înzăpezite, joi, pe drumuri din judeţul Tulcea, pompierii acţionând pentru deblocarea acestora. De asemenea, pompierii au intervenit pentru a transporta la unităţi medicale mai multe persoane care au aveau nevoie de asistenţă medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, o persoană este blocată, joi, între localităţile Carcaliu şi Măcin, acolo intervenind şenilata şi Dacia Duster de la Secţia de Pompieri Măcin.
 
De asemenea, două persoane sunt blocate la Malcoci şi alte două înzăpezite într-un autoturisme la Turcoaia, în zonele respective intervenind echipaje de la Drumuri Judeţene, respectiv Drumuri Naţionale.
 
 
O femeie în vârstă de 70 de ani din Carcaliu a avut nevoie de asistenţă medicală şi în zonă au intervenit şenilata de la Secţia Măcin, o ambulanţă a Serviciului Judeţean şi o lamă de la Drumuri Naţionale. Persoana respectivă a fost dusă la spitalul din Măcin. O altă femeie, de 66 de ani, a fost transportată tot la spitalul din Măcin, acuzând diverse probleme medicale. 
 
Totodată, o tânără de 21 de ani din Mineri şi o femeie de 35 de ani, gravidă în 12 săptămâni, care suferise un traumatism cranian, au fost preluate de echipaje SMURD şi duse la Spitalul Judeţean Tulcea. 
 
Pompierii au mai intervenit pentru îndepărtarea a trei copaci care au căzut pe trei maşini, în municipiul Tulcea.
 
Toate drumurile naţionale şi judeţene din Tulcea sunt în continuare închise circulaţiei, iar 65 de localităţi nu au energie electrică.
 
Judeţul Tulcea se află sub avertizare de viscol şi vânt puternic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.