Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 56 de ani, au fost reţinute de către poliţişti pentru 24 de ore în urma conflictului de joi seara, de pe o stradă din Babadag, în care au fost implicate două familii. O femeie a fost rănită fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, pe data de 23 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Babdag au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Republicii, din Babadag, are loc un conflict între mai multe persoane.
“Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au aplanat conflictul, iar din primele verificări, au stabilit că între membrii a două familii din localitate, a izbucnit un conflict spontan, aceştia agresându-se reciproc, atât fizic cât şi verbal. În urma conflictului, o femeie de 40 de ani, din Babadag a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital”, se arată în comunicat. 
Sursa citată menţionează că toţi cei implicaţi în eveniment au fost identificaţi de poliţişti, la sediul poliţiei fiind duse opt persoane pentru audieri.
Dintre acestea, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 56 de ani, toţi din Babadag. Aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.