Cele şase persoane care au căzut din barcă în Tulcea au fost recuperate în viaţă de către echipaje ale Poliţiei de Frontieră, acestea urmând să fie monitorizate de către echipajele medicale prezente la faţa locului, iar autorităţile vor investiga cum s-a produs evenimentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, cele şase persoane care au căzut în apă, dintr-o barcă, la gura Dunării cu Sulina, au fost salvate de către echipajele Poliţiei de Frontieră.

Echipajul SMURD Crişan şi echipajul de pe ambarcaţiunea ambulanţei vor monitoriza din punct de vedere medical cele şase persoane.

Echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină, sâmbătă după-amiază, pentru salvarea a şase persoane căzute din barcă.

Persoana care a sunat la 112 să anunţe acest eveniment a făcut manevre de scoatere a acestora din apă.

La faţa locului, s-au deplasat două echipaje ale ISU Tulcea, un SMURD de la Crişan şi o ambarcaţiune, două echipaje ale Poliţiei de Frontieră aflate în zonă şi o ambarcaţiune a Ambulanţei Tulcea.

Autorităţile urmează să facă cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.