Cele două persoane rănite joi seară în accidentul naval din Delta Dunării au suferit traumatisme craniene, dar nu au dorit să rămână internate în spital, plecând acasă după ce au primit îngrijiri medicale. Persoana dată dispărută nu a fost găsită, căutările fiind reluate vineri dimineaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Tulcea, cele două persoane rănite în urma accidentului naval, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 43 de ani, au fost diagnosticate cu traumatism cranio-cerebral. Acestea au fost supuse investigaţiilor cu computerul tomograf, rezultatele indicând că nu există probleme în urma accidentului.

Medicii le-au propus să rămână sub supraveghere în cadrul unităţii spitaliceşti timp de 24 de ore, dar cele două persoane au refuzat şi au decis să plece acasă.

Joi seară, pichetul de pompieri nave operative Crişan a fost solicitat să intervină la un accident naval în care a fost implicată o ambarcaţiune. În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 43 de ani erau răniţi. Victimele erau conştiente, fiind preluate de nava Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi duse la Spitalul Judeţean Tulcea.

O a treia persoană, o femeie de 36 de ani, este dată dispărută. Aceasta a fost căutată joi seară fără rezultat, verificările fiind reluate vineri dimineaţa.

Accidentul s-a produs la mila 8, în apropierea localităţii Crişan.

Cele trei persoane sunt din localitatea tulceană Letea.

Conform primelor informaţii, evenimentul a avut loc după ce barca în care se aflau cele trei persoane ar fi lovit un buştean, iar în urma impactului acestea au fost aruncate în apă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.