Pompierii tulceni au intevenit sâmbătă pentru scoaterea unui cal căzut într-un pârâu şi care nu mai putea să iasă, în cele din urmă fiind necesară intervenţia unui buldoexcavator cu ajutorul căruia animalul a fost scos de acolo nevătămat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă pentru scoaterea unui cal căzut într-un pârâu din localitatea Poşta şi care nu mai putea să iasă, la faţa locului ajungând o autospecială cu un ofiţer şi cinci subofiţeri.

Pompierii au încercat într-o primă fază să tragă calul la mal, dar nu au reuşit, după care la faţa locului a sosit un buldoexcavator de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă cu ajutorul căruia animalul a fost ridicat şi scos nevătămat din pârâu.

Intervenţia pompierilor a durat peste o oră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.