Un bărbat din judeţul Tulcea este suspectat că ar fi furat motoare de ambarcaţiune şi componente provenite de la ambarcaţiuni, iar în urma percheziţiilor de la locuinţa sa au fost găsite bunuri în valoare de 25.000 de lei, existând bănuiala că unele dintre acestea ar proveni din furturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au anunţat, vineri, că poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea au pus în aplicare două mandate de percheziţie, la domiciliul unui bărbat, de 36 de ani, din Tulcea, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

“În urma efectuării percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor trei motoare de ambarcaţiune, patru setci, patru vintire, un set de rame, precum şi componente provenite de la ambarcaţiuni. Motorul şi un set de rame ar fi fost sustrase la data de 18 august 2023, de pe o altă ambarcaţiune”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Valoarea totală a bunurilor găsite în urma percheziţiilor este de aproximativ 25.000 de lei.

Bărbatul bănuit a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea care a decis să fie cercetat sub control judiciar.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.