O asistentă medicală din judeţul Tulcea a fost reţinută pentru 24 de ore pentru două proceduri de vaccinare fictive, în schimbul cărora ar fi primit suma de 2.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că o asistentă medicală din cadrul unui cabinet medical individual din comuna Niculiţel a fost reţinută pentru 24 de ore pentru luare de mită, participaţie improprie la fals intelectual şi fals informatic. 
 
Asistenta medicală este acuzată că, în zilele de 11 februarie şi 18 februarie, "a parcurs proceduri fictive de vaccinare, contra sumei totale de 2.000 de lei, ceea ce a condus la completarea de către medic, fără vinovăţie, cu date necorespunzătoare a evidenţelor informatizate privind vaccinarea împotriva COVID – 19 şi la emiterea a două adeverinţe false de vaccinare”.
 
În acelaşi dosar a fost arestat preventiv şi un bărbat pentru că a oferit banii asistentei medicale şi a intermediat pentru două persoane procedurile fictive de vaccinare. 
 
Asistenţa medicală va fi prezentată, vineri, Tribunalului Tulcea, cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.