Poliţiştii au deschis o anchetă, după ce un elev a fost agresat de un coleg, în apropierea unui unităţi de învăţământ din municipiul Tulcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii s-au sesizat în urma apariţiei unor imagini în care cei doi elevi au un conflict în apropierea unei unităţi de învăţământ. 
 
“Ca urmare a imaginilor video apărute în spaţiul public cu privire la un conflict spontan produs între doi elevi în zona adiacentă unei unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Tulcea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele implicate în incident şi desfăşoară activităţi pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a anunţat IPJ Tulcea.
 
Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.