Autorităţile din Tulcea au intervenit, marţi, după ce un apel la numărul 112 anunţa că ar fi amplasat un dispozitiv explozibil la Teatrul Jean Bart din municipiul Tulcea. După verificări, poliţiştii au stabilit că alarma era falsă, iar apelantul a fost identificat în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Tulcea au fost sesizaţi, marţi, prin apel 112, de către un cetăţean, cu privire la faptul că în interiorul Teatrului Jean Bart din municipiu, s-ar afla amplasată o bombă.
 
“La faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de ordine publică şi de rutieră care au asigurat şi delimitat perimetrul. Totodată, o grupă specializată din cadrul SRI Tulcea-Compartimentul Pirotehnic a procedat la efectuarea de cercetări în interiorul clădirii. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că sesizarea nu se confirmă”, a transmis IPJ Tulcea. 
 
Sursa citată menţionează că acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Tulcea şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.
 
De asemenea, apelantul a fost identificat de poliţişti în municipiul Bucureşti, iar în acest caz se fac în continuare cercetări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.