Un accident naval a avut loc sâmbătă dimineaţa, pe Dunăre, după ce un cargo s-a ciocnit de o navă de croazieră, aceasta din urmă suferind avarii în zona suprastructurii. În urma evenimentului două persoane de pe nava de croazieră au fost preluate de cadrele medicale de pe ambulanţă pentru investigaţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, sâmbătă dimineaţa, un cargo sub pavilion străin s-a ciocnit de o navă de croazieră în timp ce naviga pe Dunăre, în zona Milei Marine 43.
“În urma evenimentului de navigaţie, nava de croazieră a suferit mai multe avarii, în zona suprastructurii.  Ca urmare a acestui eveniment, două persoane au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Tulcea  pentru efectuarea de investigaţii medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.
Persoanele rănite sunt pasageri pe nava de croazieră. 
Sursa citată a menţionat că în urma incidentului nu s-a produs poluarea mediului sau blocarea şenalului navigabil. 
Nava de croazieră, care are la bord aproximativ 165 de pasageri, şi-a continuat drumul spre portul Tulcea, iar cargoul a rămas la locul producerii evenimentului. 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.
De asemenea, în acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.