Cincisprezece persoane, printre care şi trei copii, au scăpat cu viaţă după ce s-au răsturnat cu barca pe Dunăre, în apropierea milei 13 din judeţul Tulcea, acestea reuşind să ajungă la mal şi neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 În urma primelor cercetări, barca în care se aflau s-ar fi răsturnat după ce ar fi lovit un buştean.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Tulcea, pichetul de pompieri nave operative Crişan a fost solicitat să intervină sâmbătă după amiază, pentru acordarea primului ajutor unui număr de 15 persoane, dintre care 12 adulţi şi trei copii, care s-au răsturnat cu barca în apropierea milei 13.

În urma incidentului, nu s-a înregistrat niciun dispărut, toate persoanele ajungând pe mal.

În zonă s-au deplasat nava Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi elicopterul SMURD de la Constanţa, dar persoanele implicate în accident au refuzat asistenţa medicală.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, în urma primelor cercetări desfăşurate de poliţiştii de la Transporturi, barca s-ar fi răsturnat după ce ar fi lovit un buştean.

Ambarcaţiunea era condusă de un tânăr de 22 de ani din localitatea tulceană Mahmudia, oamenii legii stabilind că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La sfârşitul lunii aprilie, în judeţul Tulcea a avut loc alt accident similar, o barcă în care se aflau trei persoane răsturnându-se cel mai probabil tot după ce a lovit un buştean. În urma acelui incident două persoane au fost rănite fiind duse la spital, iar o femeie a fost dată dispărută, trupul acesteia nefiind găsit până în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.