Peste 100 de hectare de vegetaţie uscată au fost afectate de un incendiu în judeţul Tulcea, iar pompierii au stins focul după mai bine de cinci ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulea au anunţat că seara trecută, pompierii Detaşamentului Tulcea au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru stingerea unui incendiu produs în apropiere de comuna Niculiţel.
“Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost înregistrat în jurul orei 18:00 şi anunţa un incendiu de proporţii care se manifesta pe dealurile din zona localităţii Niculiţel cu flacără la vegetaţia uscată. Echipajele de pompieri ajunse la faţa locului în timp operativ, au reuşit în scurt timp să localizeze incendiul şi să-l ţină în limitele găsite, iar în jurul orei 23:30, toate focarele au fost lichidate, misiunea fiind încheiată după mai bine de 5 ore”, au transmis pompierii. 
Sursa citată a menţionat că în urma incendiului au fost afectate aproximativ 100 de hectare de vegetaţie uscată şi mirişte, iar riscul ca flăcările să ajungă la lizieră şi arbori a fost limitat.
“Cauza probabilă de producere a incendiul a fost focul deschis în spaţii deschise”, au mai precizat pompierii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.