Poliţiştii din Prahova au stabilit că trupul carbonizat găsit în interiorul spaţiului afectat de incendiul de la incineratorul de lângă Ploieşti este al angajatului care intrase în cursul nopţii în incinta firmei. Ancheta continuă într-un dosar penal pentru distrugere din culpă şi ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, în urma incendiului izbucnit la firma care se ocupa cu distrugerea deşeurilor, poliţiştii au identificat un cadavru carbonizat, în interiorul spaţiului care a ars. Acesta a fost ridicat şi transportat la Servicul de Medicină Legală Prahova.
 
"Ca urmare a cercetărilor şi verificărilor efectuate au rezultat date ca acesta ar fi persoana angajată care a pătruns în cursul nopţii în interiorul societăţii comerciale respective. Se continuă cercetarile în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere din culpă şi ucidere din culpă", a transmis IPJ Prahova.
 
Pompierii din Prahova au stabilit că incendiul de la incineratorul din Brazi a fost provocat. S-a produs o explozie, urmată de incendiu. Incendiul a fost stins, joi, după prânz, la 30 de ore de la izbucnire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.