Aproape 13.000 de tricouri contrafăcute, în valoare de aproximativ 4,8 milioane de lei, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră într-un container sosit din Vietnam în Portul Constanţa Sud Agigea, marfa fiind destinată unei fundaţii din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au făcut joi, în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din Vietnam, având ca destinatar o fundaţie cu sediul în Bucureşti. În urma controlului au fost descoperite 12.943 de tricouri care purtau însemnele unei mărci cunoscute, mărfurile fiind contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 4.763.024 de lei, au fost ridicate, iar poliţiştii de frontieră continuă cercetările pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.