Trei pisicuţe care au rămas blocate în compartimentul motor al unei maşini au fost salvate de pompierii din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. Cei trei pui de pisică au fost adoptaţi imediat de o iubitoare de animale care le-a oferit un cămin călduros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Colegii noştri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au salvat nu mai puţin de trei pisicuţe adorabile, care au rămas blocate în compartimentul motor al unei maşini. Aceştia au intervenit rapid şi eficient, iar oamenii din apropiere s-au adunat pentru a urmări cum fiecare pui de pisică este scos în siguranţă”, au transmis reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Cele trei pisicuţe au fost imediat adoptate.

”Cei trei puiuţi au fost preluaţi de o iubitoare de animăluţe, în speranţa că îşi vor găsi un cămin călduros şi iubitor. Fiecare poveste de salvare ne arată încă o dată dedicarea pompierilor pentru protejarea tuturor vieţilor, indiferent de specie”, a mai precizat ISU Mehedinţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.