Trei muncirori au fost răniţi vineri, în Portul Constanţa, după ce braţul unei macarale pe care îl demontau s-a desprins, iar ei au căzut pe alte componente alte utilajului. Bărbaţii au suferit traumatisme la mâini şi la picioare, fiind duşi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în dana 128 a Portului Constanţa, după ce braţul unei macarale s-ar fi rupt, iar trei persoane au fost rănite, la faţa locului deplasându-se şi elicopterul SMURD.

Echipele de intervenţie au stabilit că cei trei muncitori demontau braţul unei macarale de pe o platformă, iar la un moment s-a slăbit un arc de la braţul acesteia, iar bărbaţii s-au dezechilibrat şi au căzut de la mică înălţime, pe alte componente ale utilajului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unul dintre răniţi a suferit un traumatism de piramidă nazală şi traumatism la picior, al doilea a fost diagnosticat cu un traumatism la picior, iar cel de-al treilea muncitor avea un traumatism la mână. Victimele au fost duse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.