O femeie a fost rănită în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, pe autostrada A1, în zona localităţii Orţişoara din judeţul Timiş. Se circulă dirijat, pe o bandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, sâmbătă, pe autostrada A1 Deva- Nădlac, în judeţul Timiş, în apropiere de localitatea Orţişpara, pe sensul de mers Timişoara- Arad.
 
”Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autovehicul care tracta o semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani şi alte două autoturisme, conduse de doi bărbaţi, în vârstă de 34 şi 28 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea unei femei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, transmite IPJTimiş. 
 
A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Potrivit DRDP Timişoara, banda 2 şi banda de urgenţă sunt închise, se circulă dirijat pe banda 1. Se estimează redeschiderea circulaţiei totale până la ora 16.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.