Şapte persoane, între care trei copii, au fost implicate, marţi după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Arad, în localitatea Conop. În accident au fost implicate două autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Accident rutier în care au fost implicate două autoturisme la intrarea în localitatea Conop. Intervin pompierii militari ai Secţiei Bârzava cu o autospecială pentru descarcerare şi două echipaje SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă. La locul evenimentului este alocată o ambulanţă SAJ”, a transmis ISU Arad. 
 
În urma accidentului au rezultat 7 victime, între care 3 minori şi 4 adulţi. Cu toţii sunt stabili, conştienţi, cooperanţi şi nu au fost încarceraţi în urma impactului. 
 
”În urma evaluării medicale, toate cele 7 persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.