Trei căţeluşe din rasa Rottweiler, în vârstă de cinci luni, au început pregătirea la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, urmând să facă parte din acest colectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, trei căţeluşe din rasa Rottweiler, Cora, Rita şi Civa, în vârstă de cinci luni,  sunt gata de a începe dresajul si pregătirea de specialitate. 
 
"S-au născut la Centrul Chinologic Sibiu unde au urmat un program de predresaj, le-au fost testate aptitudinile, iar acum sunt în perioada de acomodare cu noul coleg de echipaj”, se arată în comunicat. 
 
 
Sursa citată spune că, în funcţie de aptitudinile fiecărei căţeluşe, va urma o perioadă intensă de pregătire, alături de conductorii lor, atât la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad, cât şi la Centrul Chinologic Sibiu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.