Trei bărbaţi au fost prinşi aseară de poliţişti, în comuna Afumaţi, în timp ce transportau cu un tractor zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, vineri, ofiţerii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Română au desfăşurat o operaţiune de prindere în flagrant, în localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, la persoane fizice bănuite de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete de provenienţă NONUE.

Au fost depistaţi doi bărbaţi din judeţul Suceava, de 33, respectiv 49 de ani şi un bărbat din judeţul Ialomiţa, de 32 de ani.

Poliţiştii au ridicat, în vederea confiscării, 250.000 de ţigarete (12.500 de pachete) dintre care 5.000 de pachete cu timbru de acciză de Ucraina şi 7.500 de pachete fără marcaje fiscale. De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea unui tractor cu remorcă, utilizat la transportarea ţigaretelor, prin instituirea măsurilor asiguratorii.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi sâmbătă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. La acţiune au participat inspectori vamali din cadrul Direcţiei Generale  a Vămilor, în baza Acordului de colaborare cu A.N.A.F.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.