Trei bărbaţi au fost reţinuţi, joi, în urma unor percheziţii făcute de poliţişti şi procurori din Bucureşti, fiind suspectaţi că, în luna februarie, au încercat să fure bani sau bunuri de la angajata unei staţii GPL din Sectorul 1, ameninţând-o cu un pistol de airsoft. Cei trei sunt suspecţi şi într-un alt caz, de furt calificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de tentativă la tâlhărie calificată şi furt calificat", a anunţat, joi, Poliţia Capitalei.
 
 
În acest caz există suspiciuni că, în perioada februarie - martie, trei persoane ar fi săvâşit o infracţiune de furt calificat şi ar fi încercat, în luna februarie, prin folosirea forţei şi ameninţarea cu un pistol tip air-soft, să sustragă bani sau bunuri de la o femeie, angajat la o staţie GPL, din Sectorul 1.
 
Cei trei bărbaţi au fost duşi la sediul Poliţiei Sectorului 1 pentru audieri, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Ulterior, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.