Traficul rutier prin punctul de trecere a frontierei Giurgiuleşti (Republica Moldova)-Galaţi ar putea fi limitat sau suspendat temporar joi, deoarece în zona localităţii din ţara vecină se va desfăşura faza finală a unui exerciţiu antiterorist, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de autorităţile de frontieră române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Autorităţile de frontieră ale Republicii Moldova ne-au informat, că joi în regiunea localităţii de frontieră Giurgiuleşti - Republica Moldova se va desfăşura faza finală a unui exercitiu antiterorist. Totodată, autorităţile de frontieră ale Republicii Moldova ne-au informat că există posibilitatea ca traficul prin punctul de trecere a frontierei Giurgiuleşti - Galaţi rutier să fie limitat sau suspendat temporar", se arată în comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. 

Pentru evitarea aglomerărilor, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi va lua măsuri de suplimentare a personalului la controlul documentelor, astfel încât să nu fie înregistraţi timpi mari de aşteptare. 

În informarea autorităţilor Republicii Moldova nu se specifică intervalul orar în care traficul prin punctul de trecere a frontierei Giurgiuleşti - Galaţi rutier ar putea fi limitat sau suspendat temporar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.